Tetszett a tartalom?

Támogsd az oldal szerkesztőit havi pár szár forintos összeggel. Ha csak 500 forinttal támogatna bennünket mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése.

TÁMOGATÁS

kozma.endre

Főszerkesztő // regigyor.hu

A Régi Győr nonprofit kezdeményezésként alakult meg 2010-ben. A oldal szerkesztői szabadidejükben gyűjtik, készítik napi szinten a tartalmakat.

2 hozzászólás

 • Réti Csaba
  2020-10-04 at 15:29

  Tisztelt Régi Győr! Fontosnak tartom megemlíteni, hogy az áruház vezetője egy nagyszerű kereskedő, Antalics Miklós lett, aki „a jövőbe látott” amikor kialakította az „angol kapcsolatot” az S Market üzletek , aztán a Tesco-Globál áruházak révén. Sajnos ereje teljében autóbaleset áldozata lett…
  Ha valaki kereskedői berkekből jobban, vagy másként tudja, kérem jelezze!

  • kozma.endre
   Kozma Endre
   2020-10-04 at 15:43

   Kedves Csaba! Köszönöm szépen.
   Üdv. Endre

Szólj hozzá!

kettő × 4 =

Kozma Endre - főszerkesztő

Pro Urbe Győr díj

Pro Urbe Győr díj

„A város szeretete, múltjának ősi történelmi hagyományainak ápolása késztette a szerkesztőket az oldal létrehozásában. Mi győriek, akik itt születtünk, itt éljük le dolgos életünket ebben a városban, naponta látjuk a képek ábrázolta városrészeket. Nap, mint nap elmegyünk előttük, mellettük, de sokszor nem is veszünk tudomást róluk. Csak amikor a képeket nézegetjük, döbbenünk meg, és vesszük észre kincset érő értékeinket, az emberek alkotta régi és új remekműveket, és csodáljuk meg városunk szépségét.”

Ha tetszik a tartalom, támogasd a szerkesztők munkáját