Győr egy párthatározat tükrében


A győri munkásság életkörülményeinek 1958 és 1968 közötti alakulását mutatja be a „Győr egy párthatározat tükrében” című kiadvány.

A kiadványban szó esik a lakásfejlesztésekről, az üdülésről, pihenésről, az áruellátásról, a kulturális életről, az egészségügyi ellátásról, valamint egy felmérés, amiben összehasonlítják Győrt más nagyvárosokkal.

A linkre kattintva olvasható a teljes dokumentum: https://regigyor.hu/wp-content/uploads/2019/07/Gyor-egy-parthatarozat-tukreben-1968-1.pdf

Győr egy párthatározat tükrében 1958-1968

Tetszett a tartalom?

Támogsd az oldal szerkesztőit havi pár szár forintos összeggel. Ha csak 500 forinttal támogatna bennünket mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése.

TÁMOGATÁS

kozma.endre

Főszerkesztő // regigyor.hu

A Régi Győr nonprofit kezdeményezésként alakult meg 2010-ben. A oldal szerkesztői szabadidejükben gyűjtik, készítik napi szinten a tartalmakat.

You may also like

Szólj hozzá!

kilenc − hat =

Kozma Endre - főszerkesztő

Pro Urbe Győr díj

Pro Urbe Győr díj

„A város szeretete, múltjának ősi történelmi hagyományainak ápolása késztette a szerkesztőket az oldal létrehozásában. Mi győriek, akik itt születtünk, itt éljük le dolgos életünket ebben a városban, naponta látjuk a képek ábrázolta városrészeket. Nap, mint nap elmegyünk előttük, mellettük, de sokszor nem is veszünk tudomást róluk. Csak amikor a képeket nézegetjük, döbbenünk meg, és vesszük észre kincset érő értékeinket, az emberek alkotta régi és új remekműveket, és csodáljuk meg városunk szépségét.”

Ha tetszik a tartalom, támogasd a szerkesztők munkáját