Tetszett a tartalom?

Támogsd az oldal szerkesztőit havi pár szár forintos összeggel. Ha csak 500 forinttal támogatna bennünket mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése.

TÁMOGATÁS

kozma.endre

Főszerkesztő // regigyor.hu

A Régi Győr nonprofit kezdeményezésként alakult meg 2010-ben. A oldal szerkesztői szabadidejükben gyűjtik, készítik napi szinten a tartalmakat.

1 hozzászólás

  • Vingler Zoltán
    2022-02-24 at 08:13

    Tisztelt Kozma Endre Úr.
    Vingler Zoltán pedagógus vagyok Győrújfaluról. Segítséget szeretnék kérni Öntől abban, hogy néhai Holler Kálmán Úrnak, illetve feleségének, Burkus Erzsébetnek élhetnek-e leszármazottai,egyenes – vagy oldalági rokonai. Annyit tudok, hogy Kálmán bácsi 1976-ban hunyt el, és a révfalui temetőben nyugszik. A többit személyesen, telefonon, vagy e-mailben szeretném Önnel közölni. Tisztelettel: Vingler Zoltán

Szólj hozzá!

húsz − 8 =

Kozma Endre - főszerkesztő

Pro Urbe Győr díj

Pro Urbe Győr díj

„A város szeretete, múltjának ősi történelmi hagyományainak ápolása késztette a szerkesztőket az oldal létrehozásában. Mi győriek, akik itt születtünk, itt éljük le dolgos életünket ebben a városban, naponta látjuk a képek ábrázolta városrészeket. Nap, mint nap elmegyünk előttük, mellettük, de sokszor nem is veszünk tudomást róluk. Csak amikor a képeket nézegetjük, döbbenünk meg, és vesszük észre kincset érő értékeinket, az emberek alkotta régi és új remekműveket, és csodáljuk meg városunk szépségét.”

Ha tetszik a tartalom, támogasd a szerkesztők munkáját