Emlékszel-e még a régi Győrre?


Ha Ön visszatérhetne a régi Győrbe, hol és melyik évben teremne ott a legszívesebben? S ha ott teremhetne, megint a jövőbe tekintene, várva, hogy eltűnjenek a Széchenyi téri autók? Kozma Endrével, a Facebook “Régi Győr” oldalának szerkesztőjével beszélgettünk.Csaknem tizenhatezren vannak már ezen az oldalon, aminek lényege…

Címke: , ,
kozma.endre

Főszerkesztő // regigyor.hu

A Régi Győr nonprofit kezdeményezésként alakult meg 2010-ben. A oldal szerkesztői szabadidejükben gyűjtik, készítik napi szinten a tartalmakat Facebook-on, illetve már itt, a weboldalon is.

Havi rendszeres támogatást az alábbi gombbal és az összeg kiválasztásával kezdeményezhetsz:

You may also like

Szólj hozzá!

Főszerkesztő

Kozma Endre

„A város szeretete, múltjának ősi történelmi hagyományainak ápolása késztette a szerkesztőket az oldal létrehozásában. Mi győriek, akik itt születtünk, itt éljük le dolgos életünket ebben a városban, naponta látjuk a képek ábrázolta városrészeket. Nap, mint nap elmegyünk előttük, mellettük, de sokszor nem is veszünk tudomást róluk. Csak amikor a képeket nézegetjük, döbbenünk meg, és vesszük észre kincset érő értékeinket, az emberek alkotta régi és új remekműveket, és csodáljuk meg városunk szépségét.”